WONING LATEN INRICHTEN MET MEUBELEN OP MAAT UIT GEMERT

Hebt u specifieke eisen op het gebied van meubilair en woninginrichting? Laat dan in Gemert uw meubelen op maat maken door Van Lankveld Interieurbouw, dé specialist die uw woonwensen ten uitvoer brengt. In de werkplaats worden op ambachtelijke wijze de meubelen gecreëerd die een perfecte aanvulling voor uw interieur zijn. Geheel naar eigen ontwerp en keuze van de klant worden maatwerk kasten, tafels en zelfs complete keukens met een unieke uitstraling gemaakt. Bij van Lankveld gaat het al sinds 1991 om traditionele producten van de beste kwaliteit. Unieke pronkstukken die een prominente plaats in uw woning verdienen.

De juiste inrichting vinden voor een uniek huis is niet altijd eenvoudig. De meubels moeten niet alleen aan uw smaak voldoen maar ook bij de vorm en stijl van het huis passen. Laat uw woning inrichten door Van Lankveld, regionale specialist op het gebied van interieurstyling. Als interieurbouwer geven wij uw ideeën vorm voor elk type ruimte. Of het nou een interieur oplossing voor de slaapkamer, een handgemaakte keuken of de inrichting van een bedrijfsgebouw is, ons vakmanschap wordt overal toegepast. Van Lankveld verzorgt het gehele traject, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke bouw en de eventuele installatie van meubelen.

Kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel
Wilt u een boekenkast op maat laten maken voor uw uitgebreide collectie, of wilt u een handgemaakte oplossing om de ruimte onder uw schuine dak functioneel te maken? Voor al uw meubelen heeft Van Lankveld in Gemert een maatwerk-oplossing, geheel uitgevoerd in uw favoriete stijl en materiaal. Uw woning laten inrichten met exclusieve meubelstukken of oplossingen die passen binnen een beperkt budget, het is allebei mogelijk.

Uw kantoor laten inrichten
U wilt een zakelijk interieur om trots op te zijn en dat het visitekaartje is van uw onderneming? Een bijzondere balie bijvoorbeeld voor uw receptie, of een maatwerk interieur voor uw praktijk- of kantoorruimte. Het atelier van Van Lankveld maakt tevens meubelen op maat voor de zakelijke markt.

Top